Nagrody

Mistrzostwa świata w poławianiu bursztynu - dyplomy i certyfikaty

Zobacz więcej

 

Trzy pucharyZawody i konkursy

I miejsce w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów 2009”

I miejsce w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów 2008”

III miejsce w Olimpiadzie Kulinarnej, Erfurt 2008

II miejsce w Olimpiadzie Kulinarnej, Erfurt 2016

III miejsce w Olimpiadzie Kulinarnej, Stuttgart 2020

II miejsce w Międzynarodowych Mistrzostwach Polski w przygotowywaniu potraw z dorsza, Gdynia 2004

IV miejsce w Mistrzostwach Polski w potrawach z runa leśnego, Szklarska Poręba 2004

II miejsce w Mistrzostwach Polski w sporządzaniu potraw z ryb „Sielawa Blues” , Stare Jabłonki 2003

III miejsce w Mistrzostwach Polski w grillowaniu, Zakopane 2003

III miejsce w Mistrzostwach Polski w sporządzaniu potraw z ryb „Sielawa Blues” , Stare Jabłonki 2002

Mistrzostwo Polski w konkursie „Kreator smaku”, Poznań 2001

 

Kursy i szkolenia:

Kurs kucharza w Zakładzie Szkolenia Zawodowego w Gdyni, 1977

Kurs kierowników lokali gastronomicznych ZSZ w Gdyni, 1979

Warsztaty szkoleniowe w Lion, Francja, 2001

Szkolenie kulinarne w Akademii Kurta Schellera, 2003

Kurs pedagogiczny praktycznej nauki zawodu, 2004