Nagrody
Zawody i konkursy
I miejsce w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów 2009”
I miejsce w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów 2008”
III miejsce w Olimpiadzie Kulinarnej, Erfurt 2008
II miejsce w Olimpiadzie Kulinarnej, Erfurt 2016
III miejsce w Olimpiadzie Kulinarnej, Stuttgart 2020
II miejsce w Międzynarodowych Mistrzostwach Polski w przygotowywaniu potraw z dorsza, Gdynia 2004
IV miejsce w Mistrzostwach Polski w potrawach z runa leśnego, Szklarska Poręba 2004
II miejsce w Mistrzostwach Polski w sporządzaniu potraw z ryb „Sielawa Blues” , Stare Jabłonki 2003
III miejsce w Mistrzostwach Polski w grillowaniu, Zakopane 2003
III miejsce w Mistrzostwach Polski w sporządzaniu potraw z ryb „Sielawa Blues” , Stare Jabłonki 2002
Mistrzostwo Polski w konkursie „Kreator smaku”, Poznań 2001
Kursy i szkolenia:
Kurs kucharza w Zakładzie Szkolenia Zawodowego w Gdyni, 1977
Kurs kierowników lokali gastronomicznych ZSZ w Gdyni, 1979
Warsztaty szkoleniowe w Lion, Francja, 2001
Szkolenie kulinarne w Akademii Kurta Schellera, 2003
Kurs pedagogiczny praktycznej nauki zawodu, 2004